Начин на приготвяне
Използваме маслени гофретни бисквити. Първо ги смиламе на блендер да станат на пясък. Слагаме ги в купа и ги смесваме с маслото.
Разбъркваме с ръце всичко до получаване на гъста смес. Разстиламе я на дъното на малка тавичка, така че да се образува блат.
В купа смесваме 200 г кисело мляко от 3.6 % с 260 г краве сирене. Аз използвах Рупите, което е с приятен вкус и не е солено. Прибавяме 2 с.л захар.
Разбъркваме всичко до гъста смес, която трябва да е гладка и да няма бучици. Разстиламе върху бисквитения слой и заглаждаме. Най-отгоре слагаме сладко от цели череши.
Заглаждаме внимателно, като не се смесват целите череши с бялата смес.
Количеството сладко е 2/3 от малко бурканче. Слагаме десерта в хладилника да стегне.