Начин на приготвяне
Пилешките пържоли се поръсват с малко сол и черен пипер и се поставят в купа.
Смесват се соевият сос, балсамовият оцет и олиото. С получената марината се заливат пържолите, похлупват се с капак и се поставят в хладилник да се овкусят.
Сушените домати, сиренето, чесънът и магданозът се поставят в друг съд и се пасират.
Върху работния плот се разстила найлоново или алуминиево фолио, след което върху него се нареждат пържолите, така, че леко да се застъпват. Трябва да се получи един голям правоъгълник.
Пържолите се намазват с крема сиренето и върху него се разпределя сместа от домати и сирене. С помощта на фолиото месото се навива на руло и се прехвърля в тава, която предварително сме намазали дъното и с олио.
Рулото се обвива с лентичките бекон. Ястието се пече на 190 градуса.
Източник:http://ilrai.blogspot.bg