Кълцано свинско с лук и домати

Diddy PortarskaDiddy Portarska
Помощник Готвач
64479168355
07/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Стига свинското да е налице и да е в повече, ще преживеем някак лука и доматите"

Необходими Продукти

  • свинско - 1 кг кълцано
  • лук - 1 кг
  • домати - 400 г
  • кимион
  • черен пипер
  • сол
  • майорана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се овкусява с подправките (сол, черен пипер, майорана, кимион). След това го слагаме в тиган и го запържваме до готовност.

През това време обелваме лука. Нарязваме го на полумесеци. Когато месото е готово, добавяме лука в тигана при месото.

Изчакваме лука да омекне и да придобие хрупкава коричка, както и месото също ще направи.

След това изсипваме доматите в тигана и изчакваме да заврат.

Тиганът остава на котлона, докато доматите се сгъстят напълно.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Вкусно свинско с лук стана!
11.05.2023 19:43
1