Начин на приготвяне
Първо се прави кремът. Около 200 мл от млякото се отделя за разбиването на пудингите, брашното, яйцето и захарта. Останалата част от млякото се кипва и бавно и постепенно се прибавя към него разбитата смес Щом кипне кремът се вари не повече от 2 мин.
Дръпва се от котлона и му се добавя маслото и ванилията. Разбърква се хубаво, ако има бучици пускате миксера.
В правоъгълна форма с ринг за торта се редят първо потопените за миг бисквити. Изсипвате част от крема. Върху него редите бишкоти потопени за миг в сок от компота. Следва крем и още един ред потопени бисквити.
Така приготвената торта престоява в хладилник за няколко часа. След това се освобождава от ринга и се поръсва с пудра захар. Украсена е с коктейлни череши. Тортата се нарязва по формата на бисквитата отгоре.