Домашен хляб с кисело мляко

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1432311
11/02/2017
"Вместо да грабенете един готов хляб от магазина, вземете брашно и изненадайте приятно семейството си с домашно печен хляб "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 900
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко и яйцето да са на стана температура.

Разбиваме ги и добавяме маята, солта, захарта, водата олиото и брашното. Омесваме хубаво и оформяне хляба.

Оставяме да втаса около 1 час и 30 минути на топло.

Печем на 200 градуса до зачервяване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар