Начин на приготвяне
В подходящ съд сипете захарта за карамела+водата. Щом захарта се карамелизира я изсипете във формата, в която ще печете сладкиша. Моята беше правоъгълна тавичка с дължина 30 см и широчина 20 см. Сложете върху карамела юфката.
Разбийте яйцата със захарта и добавете затопленото мляко+ванилията.Разбъркайте и изсипете сместа върху юфката. Сложете да се пече на водна баня 20 минути на 170 градуса. През това време пригответе кексовата смес.
Разбийте яйцата и захарта. Добавете олиото, брашното, бакпулвера и отново разбийте. Сложете какаото и разбъркайте.
Ако са минали 20 минути извадете тавичката и сипете кафявата смес. Сипете я така, че да покрие цялата бяла смес.
Върнете във фурната и печете още 25 минути на същите градуси. Готовия сладкиш се обръща напълно изстинал.