Задушена царевица с масло и копър

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
28/03/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене8 мин.
Общо18 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 443
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете добре царевицата от течността й. Загрейте маслото в тиган и сипете царевицата.

Разбъркайте и задушете за няколко минути.

Добавете накълцания чесън и разбърквайте с дървена шпатула за още няколко минути.

Накрая объркайте царевицата с сол на вкус и копъра.

Снемете и поднесете с резен лимон и малко настърган пармезан по желание.

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар