Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се брашното, бакпулвера и какаото. Тавата се намазва с олио и се поръсва с брашно - само дъното. Пече се в студена фурна на 180 градуса до суха клечка. Блатът се охлажда и се разрязва на две, за да се получат 2 блата.
Кремът се приготвя, като смесите половината мляко с уискито и захарта. Когато почти заври прибавяте останалото мляко, предварително разбито на каша с яйцето и брашното. След като се свари кремът се добавя маслото и се бърка докато се разтопи. Слага се в поднос първият блат.
Компотът се разделя на 2. В едната част се слага рома, в другата коняка. Сиропира се с едната част от получения сироп. Слага се сладкото и най-отгоре целия крем. Поставя се следващият блат и само се сиропира със втория сироп. Оставя се да попие сиропа.
Разбива се сметаната, оцветява се с боите. Сърцата са направени от шаблон на шприц. Оформяте сърцата и шприцовате розите. По средата слагате 3 пияни вишни и се покапва със желето.