Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта с миксер. Добавя се 80 г от мекото масло и 2 с.л. нес кафе, размито с 2 ч.л. гореща вода, щипка сол и брашното, размесено с бакпулвера.
Кексовото тесто се изпича в 22 см форма сърце с ринг на 170 градуса за 45 мин.
Крем:
Останалото меко масло се разбива с пудрата захар. Добавя се 2 ч.л. нес кафе, размито с 2 ч.л. гореща вода.
Изстиналият блат се разрязва на 2 части.
Блатовете се сиропират с подсладено прясно мляко и се намазват с крем.
Отгоре и по борда също се измазва с крем.
Украсява се с разтопен шоколад, като се чертаят линии с лъжичка.
За ефект - 2 ягоди, нарязани на 4.