Фамилна пица

Vildan AhmedovaVildan Ahmedova
Чирак
27
100
102
29
19/02/2017
"Колкото по-голяма е фамилията, толкова по-вкусна е пицата. А и се приготвя толкова лесно "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо832
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На равна повърхност поръсена с царевично брашно се разстила тестото до получаване на дебелина от 3 милиметра. Поставя се в тава, като не е нужно да се слага олио, тъй като царевичното брашно няма да позволи да залепне.

Тестото се намазва със соса и се разпределя предварително нарязаните на кубчета шунка и бекон. Поръсваме обилно с царевица. Кашкавалът трябва да е настърган и се поръсва върху царевицата.

Изпича се на 200 градуса във фурна за 15 минути, след което, докато е топла, се оформя къщичка с нарязания на ситно магданоз.

Перфорирана тава за пица - 33 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Перфорирана тава за пица - 33 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

Майсторите пицари никога няма да ви издадат тайната на вкусната пица, но ние ще го направим - тя е в тази уникална перфорирана тава

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар