Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Филе от пангасиус с кетчуп на тиган

Филе от пангасиус с кетчуп на тиган

Yana G.Yana G.
Готвач
1786652423
Филе от пангасиус с кетчуп на тиган1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пангасиус - 500 г филе
  • универсална подправка - 1 ч.л. вегета /зеленчуков микс/
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • мащерка - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • босилек - 1 ч.л.
  • кетчуп - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си режем филето от пангасиус на три-четири парчета. Поръсваме ги от двете страни със смес от всички подправки.

Оставяме филето са около 20 минути, за да се овкуси добре. След това намазваме всяко от парчетата с малко кетчуп.

Запичаме ги от двете страни на тефлонов грил тиган без никаква мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Никога не съм опитвала риба с чубрица, честно казано не искам и да пробвам. А да не казвам че този пангасиус,много хора се лъжат да го купуват и не ми е ясно какво точно му харесват, но хора и вкусове всякакви, може тези подправки да му подхождат.. Вкуса обаче на тази риба с чубрица и кетчуп със сигурност ще е запомнящ :))
Ще се абонирам специално за коментарите към тази рецепта, че ми е любопитно някой дали ще се престраши да опита :))
02.03.2017 20:38