Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Филе от ципура на тиган

Филе от ципура на тиган

Филе от ципура на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Невероятно вкусно филе от ципура, приготвено на тиган - горещо препоръчваме"

Необходими Продукти

  • ципура - 2 бр. филета
  • сол
  • пипер - меланж
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте филетата ципура и я подсушете. Посолете и поръсете с пипера.

Загрейте тиган с не залепващо покритие.

Сложете 1 с.л зехтин в него и поставете филетата с кожата нагоре.

Изпържете 2 минути и обърнете. След още две извадете пържената риба и поставете в чиния.

Сервирайте филето от ципура на тиган с домати или гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: