Свинско бон филе на тиган

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Свинско бон филе на тиган1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Само няколко минутки на котлона, не повече и ще имате невероятни сочни бон филенца за обяд!"

Необходими Продукти

  • бон филе - 500 г свинско
  • салвия
  • мащерка
  • черен пипер
  • сол
  • лимони - 1 бр.
  • соев сос - 2 с.л.
  • вино - 200 мл бяло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското бон филе на отделни тънки филенца.

Овкусете ги с подправките и ги оставете да се мариноват за 1 час заедно с лимоновия сок и соевия сос.

Загрейте малко олио в тиган и изпържете свинското за по няколко минути от всяка страна.

В мазнината от пърженето долейте постепенно виното и деглазирайте съда. Овкусете соса със сол и пипер.

Поднесете свинските бон филенца със соса.

Свинското бон филе на тиган е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: