Скумрия с ориз и зеленчуци

31/03/2012
Барфи
отБарфиНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 148
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре скумриите и ги нарежете на 4 парчета всяка.

Загрейте олиото и запържете накълцания лук в него.

Добавете ориза и подправките и бъркайте, докато и той се запържи.

Долейте 1 ч.ч. вода и оставете да поври. Добавете граха и царевицата и прехвърлете в тава. Долейте останалата вода.

Разпределете скумриите отгоре и при нужда добавете още подправки.

Сложете да се пече в умерено загряна фурна, докато оризът добре уври.

Поднесете с малко накълцан магданоз и резен лимон. подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар