Глазура с желатин

Глазура с желатин

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1014k
Глазура с желатин1 / 2
31/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
"Именно перфектно приготвената глазура придава неустоим вид на сладкишите и тортите!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина във водата, за да набъбне.

След това добавете към него захарта и сложете да се разтопи, като непрекъснато бъркате и внимавате да не заври.

Накрая добавете ликьора и ванилията и оставете да се охлади.

Щом се получи леко желиране, глазурата с желатин се полива върху готова плодова торта и се приглажда внимателно.

Подберете ликьора спрямо плодовете, с които сте приготвили тортата.

Рейтинг

5 8
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: