Глазура с желатин
Frosting with Gelatin

Глазура с желатин

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Глазура с желатин1 / 2
31/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
"Именно перфектно приготвената глазура придава неустоим вид на сладкишите и тортите!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина във водата, за да набъбне.

След това добавете към него захарта и сложете да се разтопи, като непрекъснато бъркате и внимавате да не заври.

Накрая добавете ликьора и ванилията и оставете да се охлади.

Щом се получи леко желиране, глазурата с желатин се полива върху готова плодова торта и се приглажда внимателно.

Подберете ликьора спрямо плодовете, с които сте приготвили тортата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
41
31
21
10
Дай твоята оценка: