Празнична солена палачинкова торта

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
107
1k
416
479
2
21/02/2017
"Не ви трябва специален повод, за да приготвите тази невероятна палачинкова торта - с нея всеки ден е празник!"
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 985
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества
Палачинкова Торта

Начин на приготвяне

Във форма за торта се поставя една палачинка. Маже се с майонеза и се нарежда ред колбас. Поставя се палачинка отгоре.

Върху нея се слага ред лютеница и настъргано сирене, отгоре пак палачинка - рендосва се кашкавал, палачинка- ред червени чушки и се завършва с палачинка. Цялата торта се измазва с крема сирене.

Отстрани се прави бордюр със ситно нарязан магданоз и се украсява с доматите, яйчицата, краставички, маслини и морков. Оставя се в хладилник за няколко часа да стегне.

Може да се направи с каквато плънка обичате и да се украси според желанието.

Идеята за тази прекрасна торта взех от моята приятелка Райна Чобанска, за което много благодаря.

Стилен керамичен поднос с шистов ефект
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен керамичен поднос с шистов ефект
14.00 лв.
Виж ››

Станете любимите домакини на вашите гости, поднасяйки им вкусни ордьоври върху стилния керамичен поднос. Той е с шистоф ефект, който го прави още по-изискан и представителен.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Памела Димитрова
Благодаря за идеята :) !
0
0