Говежди стек със специален сос

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
409
14
11
1
22/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и ги начукваме много добре. След това ги посоляваме със сол, черен пипер и кимион. Овалваме порциите месо в брашното и ги изпържваме в сгорещеното масло.

Върху изпържените филийки слагаме по едно изпържено парче месо. Забождаме с клечка за зъби и всяко парче поръсваме с настърган кашкавал, смесен с двете яйца.

Нареждаме месото в намазана с масло тавичка и печем на умерена фурна докато порозовее.

През това време смесваме всички съставки за соса и с него заливаме готовото вече месо. Отгоре украсяваме със стръкче магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар