Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско със зеленчуци и кисело мляко в йенска тенджера

Свинско със зеленчуци и кисело мляко в йенска тенджера

Свинско със зеленчуци и кисело мляко в йенска тенджера2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
300 мин.
Общо
330 мин.
Порции
3
"Вадете йената, защото открихме перфекното ястие и нямаме търпение да опитаме как ще стане"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1/2 глава
  • моркови - 1 бр.
  • домати - 4 бр.
  • броколи - 250 г
  • чушки - 300 г печени
  • кисело мляко - 400 г
  • олио
  • сол
  • риган
  • гарам масала
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото и го овкусявате с подправките сол, риган и гарам масала. Да престои поне 2 часа.

Запържвате месото. Започвате да редите зеленчуците и месото в тенджерата.

На дъното нареждаме лука след него разпределяме месото, морковите, доматите, броколите, чушките и накрая заливаме с разбитото кисело мляко.

Наливаме олио малко вода и посоляваме. Печем на 200 градуса за 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: