Гъска със зеленчуци

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
929
151
706
1
25/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо749
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Гъска

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото.

Когато го извадим в същата мазнина задушаваме всички зеленчуци, които предварително сме нарязали. Накрая към тях добавяме доматеното пюре и подправките.

Нареждаме половината зеленчуци в гювеч, а върху него слагаме месото. Отгоре слагаме останалите зеленчуци и добавяме бульона.

Слагаме в умерена фурна и печем около 1 час. накрая поръсваме с магданоз.

Кръгла емайлирана тава с декор 36 см-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла емайлирана тава с декор 36 см
24.99 лв.
22.99 лв.
Виж ››

Практична кръгла емайлирана тава, която намира широко приложение във всяка кухня, защото в нея се приготвят вкусни ястия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар