Начин на приготвяне
Пресяваме брашното в купа. Слагаме вътре бакпулвера и разбъркваме, за да смесят добре съставките.
Добавяме какаото и нес кафето. Разбъркваме всичко с лъжица. В друга купа си разбиваме с телена бъркалка 3 яйца и 1 ч.ч захар до пухкав крем. Отмерваме си олиото.
После добавяме ½ ч.ч олио и пак разбъркваме. Добавяме солта и пак разбъркваме с бъркалката. Правим си кладенче в брашното и изсипваме другите съставки. Разбъркваме доколкото можем. После замесваме тестото.
Оформяме тестото като топка. Покриваме го с домакинско фолио и го оставяме на студено в хладилника, за да стегне за 1 час. Вадим го и от него оформяме топчета равни по големина - около 28 бр.
В чиния слагаме пудрата захар и всяка една топка овалваме в него. Подреждаме ги в тава покрита с хартия за печене. Печем на 180 градуса в загрята фурна точно около 10–12 мин.