Миш-маш с ропотамо и извара

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
27/02/2017
"Много вкусна и много интересна комбинация от текстури и аромати - сега остава да решим да си сипем ли още една порция да и да си налеем ли още биричка определено "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме зехтина и в него слагаме извара и ситно нарязания лук, бъркаме докато лукът поомекне малко.

След това добавяме изчистените и ситно нарязаните маслини и ропотамото. Добавяме и червен и черен пипер пипер и сол на вкус.

Разбъркваме добре и накрая добавяме предварително разбитите яйца и ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар