Кокошка с лимонов сок

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
929
151
706
1
28/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо149
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме кокошката добре и я разделяме на 4 части.

Посоляваме ги със сол и черен пипер и ги изпържваме до златисто от двете страни. След като ги извадим в същата мазнина задушаваме ситно нарязаните лук и моркови.

Добавяме бульона, брашното, настърганите кори на лимоните, дафиновия лист и изпърженото месо. Варим на тих огън около 30 мин.

След което добавяме сока от лимоните и варим още 20 мин. Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар