Свинско месо с кисело зеле и моркови

ViktoriaViktoria
Чирак
60
358
129
240
06/12/2019
"Шарено месце, кисело зеленце и точните подправки - това е нужно за приготвянето на тази невероятно вкусна гозба "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 917
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Манджи

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на късчета. Поръсваме със сол, черен пипер, червен пипер, риган.

Оставяме да престои 15-20 минути. В тенджера слагаме олио и добавяме месото. Захлупваме с капак и задушаваме. След това нарязваме на тънки ивички киселото зеле, а морковите ги рендосваме.

Към месото добавяме нарязаното зеле и рендосаните моркови, доливаме вода и оставяме манджата да къкри.

Прибавяме дафинов лист, ръсим с черен пипер, червен пипер, чубрица и риган. Варим до готовност.

След като свалим зелето добавяме нарязания чесън и по желание нарязан на ситно магданоз.

Свинското месо с кисело зеле и моркови е много вкусно.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар