Gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Крекери с кокос и камамбер

Крекери с кокос и камамбер

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
5324k1k5
Крекери с кокос и камамбер
Снимка: Величка Щърбанова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
30
"Само си мислите, че не харесвате крекери - я опитайте от тези и ще си говорим пак"

Необходими Продукти

  • кокос - 100 г
  • камамбер - 100 г
  • овесени ядки - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • бакпулвер - 1 к.л.
  • краве масло - 3 с.л.
  • пълнозърнесто брашно - 1 голяма супена лъжица с връх
  • хималайска сол
  • кимион
  • вода - около 40 мл
  • семена - ленено, тиквено и слънчогледово за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кокосът, овесените ядки, яйцата, размекнатото масло, бакпулверът, накъсаното на парченца сирене, хималайската сол и кимиона се разбъркват хубаво в купа.

Прибавят се пълнозърнестото брашно и вода, колкото да стане гъстичка смес за бисквити.

В тава, застлана със хартия за печене с лъжичка гребваме от сместта и подреждаме.

Отгоре поръсваме с ленено, тиквено и слънчогледово семе.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до порозовяване.

Крекерите са идеални заедно с чаша вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: