Начин на приготвяне
Варените картофи или нарязваме на ситни кубчета, или настъргваме на ренде .
След което ги смесваме със сирената, яйцето, колбаса, който предварително сме нарязали на дребни кубчета, и подправките. Към готовата смес поставяме и 1/2 кутийка майонеза, като разбъркваме, за да може да се овкуси цялата смес.
Измиваме добре бутчетата. С пръсти внимателно отделете кожата от месото откъм отрязаната им широка страна.
Само я повдигнете, като внимавате да не я разкъсате. Правим нещо като джоб под кожата на самото бутче.
Колкото по-голяма част успеете да отделите, толкова по-добре. Разпределяме плънката между трите бутчета, като се стараем да има от плънката навсякъде.
Слагаме бутчетата в тава , Върху всяко бутче поръсваме с пикантина за пиле.
Ако месото не е достатъчно мазно може да полеете леко със зехтин или масло.