Начин на приготвяне
Измиваме добре пуйката, след което внимателно я обезкостяваме без да разкъсаме кожата.
В половината масло задушаваме за няколко минути каймата, нарязаните гъби и леко изстискания хляб.
Месото намазваме добре с горчицата, а отгоре разстиламе равномерно плънката. Върху нея нареждаме нарязаните на колелца яйца и настъргания кашкавал и поръсваме с черен пипер.
Завиваме добре месото на руло и за завързваме добре на няколко места с конец. Слагаме го в тавичка и го намазваме със лимоновия сок, масло и сол.
Добавяме виното и водата и печем в умерена фурна за около 2 часа, като то време на време го поливаме със соса от печенето. На половината време на печенето обръщаме рулото, за да се изпече и от другата страна.