Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хрупкава бяла риба

Хрупкава бяла риба

Хрупкава бяла риба1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бяла риба - 2 филета
  • пармезан - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • крема сирене - 125 г
  • песто - 1 ч.л. доматено
  • хляб - 2 с.л. трохи
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се измиват и подсушават. След това се осоляват и от двете страни. Намазват се със зехтин и се разрязват на порции. Когато са готови, поставете ги в намазнена тавичка.

След това разбийте крема сиренето с пармезана, горчицата, трохите и черния пипер. Получената смес се разпределя равномерно върху филетата риба.

Загрейте фурната и изпечете рибата на около 200 градуса. Поднесете със зелена салата и малко резенче лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: