Начин на приготвяне
От горчицата, соевия сос, бялото вино и малко зехтин приготвяме марината, в която оставяме пуешките гърди минимум за 4-5 часа.
Изцедените и леко подсушени от марината филенца приготвяме на тиган, в който слагаме много малко мазнина.
За всяка страна са необходими не повече от 4-5 минути.
Изваждаме филенцата и в същия тиган запържваме нарязаните лук и чесън.
Прибавяме малко зехтин и в същия тиган запържваме брашното за кратко.
Разреждаме соса с готварската сметана и малко топла вода. Прибавяме топеното сирене, подправките и оставяме да се сгъсти.
Връщаме филетата в тигана и оставяме всичко да къкри за още десетина минути. Ако сосът ви се стори много гъст, може да го доразредите с малко вода.
Гарнираме с варен ориз.
Пуешките филенца с топено сирене са готови.