Начин на приготвяне
Смесете каймата с яйцето, солта, подправките и галетата в подходящ съд.
Разрежете домата, отцедете го, отстранете семената му и го нарежете на ситно. Наситнете и магданоза.
Сиренето натрошете с вилица. Сложете ги в купа. От домата, сиренето и магданоза оформете малки топчета.
Образуваните топчета увийте с каймата, като потопите ръцете си във вода, за да не лепне докато ги оформяте.
Получават се кръгли кюфтета, не по-големи от шепа. Сгрейте олиото в тиган на котлона. Сложете пшенично нишесте в чинийка.
Оваляйте пълнените кюфтета в пшеничното нишесте и ги изпържете отвсякъде.
Кюфтетата с пълнеж от сирене и домати са готови.