Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 220 градуса. Подправете рибните филета със сол и черен пипер на вкус. Намазнете тавичката за печене с 1/2 с.л. маргарин.
Смесете зеленчуците и ги насипете на един слой. Залейте ги със соев сос и вода. Смесете 1 с.л маргарин с наситнената мащерка, затоплете го и с кухненска четка намажете зеленчуците отгоре.
Печете 15 минути, прибавете рибата, намажете я и нея с подправения маргарин, напръскайте я с лимоновия сок и върнете във фурната за още 7 мин. В малка тенджерка смесете останалата 1/2 с.л маргарин с галетата и наситнения магданоз.
Загрейте върху котлон и бъркайте непрекъснато, докато галетата стани златиста. Поръсете върху ястието.
Сервирайте със задушени картофи.