Начин на приготвяне
В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко.
Взимаме дървена лъжица, с която ще разбъркваме сместа. Добавяме брашното заедно с бакпулвера и след това гриса.
В предварително намазнена и набрашнена тава изсипваме сместа. Печем на 160 градуса до готовност. След като се опече, оставяме да изстине и нарязваме пожелание.
В тенджера изсипваме водата и добавяме захарта. Сиропът е готов, когато почва да се сгъстява. Махаме от котлона и изсипваме ваниловата есенция.
Оставяме леко да се охлади, но да не е студен, и заливаме реването.
Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране.
Северозападното реване е готово.