Свинско със зеле на фурна

МиткоМиткоНовак
25/10/2010
"Една от най-обичаните и често приготвяни ястия от българската кухня "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 940
  • Преглеждания за месеца338
  • Преглеждания за седмицата115
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязано на парчета се запържва в сгорещената мас. Слага се доматеното пюре. Ръси се с червения пипер. Залива се с хладка вода. Вари се до омекване на месото.

Отделно, нарязаното зеле се задушава заедно с месото и доматеното пюре.

Цялата смес се слага във фурна, добавят се подправките и се пече в тавичка до пожълтяване и омекване на зелето.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Tanya
Tanya
10.02.2019 14:05
Пробвах го, получи се добре. Благодаря за рецептата!
0
0
Андро
Андро
29.10.2013 19:03
Стана много вкусно .
0
0
боби
боби
03.11.2012 13:17
Ас лично го пробвах , и е страхотно.
0
0