Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Гулия с киноа, грах и моркови

Гулия с киноа, грах и моркови

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
1424552491
Гулия с киноа, грах и моркови
Снимка: Borislava Dimitrova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Знаете ли какво е гурме-веган деликатес? Опитайте и ще се влюбите от първата хапка"

Необходими Продукти

  • гулия - сушена
  • киноа - 150 г
  • моркови - 1 бр.
  • грах - 1 чаша
  • лук - 3 глави
  • камби - печени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарваме гулията с вряла вода за 1 час. След това задушаваме лука с малко вода и масло. Като стане кристален добавяме моркова, киноата и гулията.

Граха оставяме за накрая. Аз използвам бланширан и той е полуготов. Осоляваме и по желание може да се добави къри.

Като е готово нарязваме камбите на парчета и ги добавяме. Те не е необходимо да се готвят повече. Така се придава сладост на ястието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: