Био течен шоколад

Ирена ХристоваИрена Христова
Чирак
47
159
72
93
26/03/2017
"Специално предложение за всички, които не си представят живота без сладичко, но държат на здравословното хранене "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 477
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер смелете добре орехите. Добавете какаото на прах и меда.

Отново разбъркайте с блендера до хомогенна смес, която ще стане на гъста топка. Добавете вода.

Количеството на водата в ориентировъчно, според желаната от вас гъстота. Отново разбъркайте с блендер. Течният шоколад е готов. Съхранявайте в хладилник.

Можете да добавите есенция за аромат. Аз добавих и няколко стърготини пресен джинджифил.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
Шоколада е страхотен! Може да се използва и за други сладкиши като украса.
1
0