Био течен шоколад

Ирена ХристоваИрена Христова
Чирак
4717871183
Био течен шоколад
Снимка: Анонимен
2 / 7
26/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
20
"Специално предложение за всички, които не си представят живота без сладичко, но държат на здравословното хранене"

Необходими Продукти

  • орехи - 1 чаша
  • какао - 2 с.л. натурално
  • мед - 2 с.л. течен
  • вода - ¼ чаша
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер смелете добре орехите. Добавете какаото на прах и меда.

Отново разбъркайте с блендера до хомогенна смес, която ще стане на гъста топка. Добавете вода.

Количеството на водата в ориентировъчно, според желаната от вас гъстота. Отново разбъркайте с блендер. Течният шоколад е готов. Съхранявайте в хладилник.

Можете да добавите есенция за аромат. Аз добавих и няколко стърготини пресен джинджифил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
Шоколада е страхотен! Може да се използва и за други сладкиши като украса.
26.03.2017 16:26
1