Био течен шоколад

Био течен шоколад
Снимка: Ирена Христова
1 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
20
"Специално предложение за всички, които не си представят живота без сладичко, но държат на здравословното хранене"

Необходими Продукти

  • орехи - 1 чаша
  • какао - 2 с.л. натурално
  • мед - 2 с.л. течен
  • вода - ¼ чаша
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер смелете добре орехите. Добавете какаото на прах и меда.

Отново разбъркайте с блендера до хомогенна смес, която ще стане на гъста топка. Добавете вода.

Количеството на водата в ориентировъчно, според желаната от вас гъстота. Отново разбъркайте с блендер. Течният шоколад е готов. Съхранявайте в хладилник.

Можете да добавите есенция за аромат. Аз добавих и няколко стърготини пресен джинджифил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
Шоколада е страхотен! Може да се използва и за други сладкиши като украса.
26.03.2017 16:26
1