Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер тесто»Бутерки»Руло от бутер тесто със свинско филе и кашкавал

Руло от бутер тесто със свинско филе и кашкавал

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
1811k6162
Руло от бутер тесто със свинско филе и кашкавал
Снимка: Паулина Стоянова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"По-вкусно от сандвич, по ароматно от пица - такова е нашето руло със свинско филе и кашкавал"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 пакет
  • свинско филе - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • домати - 3 с.л. пасирани
  • сос тартар - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 2 яйца. Слагаме ги в студена вода и варим за 8-10 минути на не много силен котлон, не трябва да бълбукат, за да не се счупят.

Свинското филе нарязваме на лентички. След като са се сварили яйцата ги обелваме и ги рендосваме на ренде.

Кашкавала също рендосваме на ренде. Разстиламе бутер тестото и го намазваме с пасираните домати, отгоре слагаме 2 с.л. сос тартар и намазваме добре.

Нареждаме свинското филе, поръсваме с кашкавала и яйцата. Навиваме на руло и нарязваме на еднакви парченца. В тавата, в която ще печем, трябва да сложим хартия за печене.

Нареждаме ги на достатъчно разстояние едно от друго, защото ще се надуят. Печем за 15-20 минути на 180 градуса.

Могат да се сервират със сос от майонеза или кетчуп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: