Начин на приготвяне
Сваряваме 2 яйца. Слагаме ги в студена вода и варим за 8-10 минути на не много силен котлон, не трябва да бълбукат, за да не се счупят.
Свинското филе нарязваме на лентички. След като са се сварили яйцата ги обелваме и ги рендосваме на ренде.
Кашкавала също рендосваме на ренде. Разстиламе бутер тестото и го намазваме с пасираните домати, отгоре слагаме 2 с.л. сос тартар и намазваме добре.
Нареждаме свинското филе, поръсваме с кашкавала и яйцата. Навиваме на руло и нарязваме на еднакви парченца. В тавата, в която ще печем, трябва да сложим хартия за печене.
Нареждаме ги на достатъчно разстояние едно от друго, защото ще се надуят. Печем за 15-20 минути на 180 градуса.
Могат да се сервират със сос от майонеза или кетчуп.