Начин на приготвяне
Поставяме месото в тенджера под налягане, добавяме дафиновия лист и главата лук, разрязана на 4.
Наливаме необходимото количество вода и сваряваме месото до готовност. Изваждаме го в чиния и го подсушаваме леко.
Загряваме олиото в широк тиган и запържваме месото за по 1-2 минути от всяка страна.
След това смесваме солта, чубрицата, черния пипер, салвията, кориандъра, кърито и индийското орехче. В тази смес от подправки овалваме месото.
Разгъваме листа прясно бутер тесто и поставяме в единия му край парчето овкусено месо.
Навиваме на руло и го поставяме в тефлонова тавичка.
С остър нож правим кръстосани разрези върху бутер тесто и намазваме навсякъде с разбит жълтък.
Печем свинското на 200 градуса около 15-20 минути до златисто.
Печеното свинско в бутер тесто е готово.