Вкусни и здравословни телешки шницели

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
966
471
416
2
30/03/2017
"И на тиган са вкусни, и на фурна, но най са вкусни, солжени в чинията, от нас да го знаете "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 884
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа омесете каймата с всички останали продукти. Аз ги слагах на око, така че пропорциите не са точно изчислени. Трябва да се получи по-рядка смес от тази за кюфтета, с гъстота на тесто за кекс.

Подмажете тефлонов тиган, загрейте и със супена лъжица разстилайте от сместа в тигана. Печете от двете страни до златисто.

Забележка: Друг вариант е или да изпечете шницелите на фурна върху хартия за печене, или да се изпържат.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар