Начин на приготвяне
Направете бургерите, като смесите каймата с нарязания на ситно лук и чесън, горчицата, Уорчестърския и лютия сос. Овкусете със сол и черен пипер.
Направете 3 плоски кюфтета с еднаква големина и ги поставете в чиния, намазана леко с олио. Приберете ги в хладилника за около 30 мин.
При готовност ги извадете и ги намажете с малко олио. Изпечете ги на грил тиган за около 7-10 мин, като ги обърнете веднъж на половината време.
Към края на готвенето поставете върху бургерите нарязана на тънко моцарела.
Захлупете с капак за кратко, за да се разтопи моцарелата.
Поставете готовите бургери върху предварително нарязани на половини и запечени на грила хлебчета.
Сервирайте по желание с кетчуп.
Коментари