Начин на приготвяне
Включете фурната на 180 градуса. Нарежете всяко парче наденица на три. Върху леко набрашнен плот поставете листа бутер тесто и разточете с точилка веднъж по хоризонтал и веднъж по диагонал. Нарежете на малки триъгълни парчета и увийте нарязаните наденички като кифлички, но не затворени в краищата.
Подредете малките хот-дог кифлички в тава 20 см в диаметър в два поредни кръга около стената на тавата, оставяйки дупка в средата на тавата.
Печете за 15-20 минути, докато тестото се надуе, и опече до златисто.
През това време си направете чили соса с кайма. В тиган запържете ситно нарязаният лук до прозрачен цвят. Добавете каймата и запържете до готовност, докато се раздроби на трохи.
Добавете доматения сок, кетчупа, захарта, кимиона, черния пипер, чилито и топеното сирене, разбъркайте, докато се смесят добре с каймата и оставете да покъкри за 10 минути. Сиренето трябва да е напълно разтворено в соса.
Извадете изпечения пръстен от хот-дог и запълнете дупката с чили соса, поръсете го с настъргания кашкавал и върнете в фурната до разтопяване на кашкавала.
Преди сервиране поръсете с нарязаните на ситно пера пресен лук. Вкусно и бързо ястие за гладни и заети хора, обичащи пикантните храни, гарантирано ще ви насити.