Свинско с гъби и ориз на фурна

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
684
226
340
2
04/04/2017
"Семпло, лесно за приготвяне и вкусно - да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 566
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата125
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган се запържват лукът, морковите и гъбите. Добавя се нарязаното на средноголеми парчета месото. Запържва се и то.

Измитият в няколко води ориз се изсипва към другите продукти и също се запържва. Следва поръсване с чубрица.

Всичко това се разпределя в тава и се залива с гореща вода.

Печете свинското с ориз до готовност. Съотношението ориз - вода е 1:3.

Традиционна емайлирана квадратна тава 38 см
Made in Bulgaria
Традиционна емайлирана квадратна тава 38 см
35.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Емайлираната квадратна тава е необходимост във всяка кухня. Пригответе вкусни ястия и сладкиши за цялото семейство. Квадратната тава е с незалепващо покритие, което позволява лесно почистване. Предлага се в стилен черен цвят и удобни размери.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар