Свинско с гъби и ориз на фурна

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
714
226
377
2
04/04/2017
"Семпло, лесно за приготвяне и вкусно - да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо70 532
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата97
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган се запържват лукът, морковите и гъбите. Добавя се нарязаното на средноголеми парчета месото. Запържва се и то.

Измитият в няколко води ориз се изсипва към другите продукти и също се запържва. Следва поръсване с чубрица.

Всичко това се разпределя в тава и се залива с гореща вода.

Печете свинското с ориз до готовност. Съотношението ориз - вода е 1:3.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Христо Славейков
Добавете нарязано парче праз лук /бялата част / и няма да сбъркате!
0
0
Христо Славейков
Просто, лесно, вкусно!
0
0