Свинско с гъби и ориз на фурна

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
04/04/2017
"Семпло, лесно за приготвяне и вкусно - да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 631
  • Преглеждания за месеца1251
  • Преглеждания за седмицата179
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган се запържват лукът, морковите и гъбите. Добавя се нарязаното на средноголеми парчета месото. Запържва се и то.

Измитият в няколко води ориз се изсипва към другите продукти и също се запържва. Следва поръсване с чубрица.

Всичко това се разпределя в тава и се залива с гореща вода.

Печете свинското с ориз до готовност. Съотношението ориз - вода е 1:3.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар