Свински пържоли на грил тиган

08/12/2019
"Мда, правилно си помислихте да слезете за бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 085
  • Преглеждания за месеца771
  • Преглеждания за седмицата98
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се начукват леко през фолио с дървено чукче. Нареждат се в тава и поръсваме със сол и черен пипер.

В купа смесваме олио, мед, горчица, лимонов сок и соев сос. Разбърква се с вилица, прибавяме риган и ситно нарязани листа от пресен розмарин.

Намазват се от двете страни с марината и оставяме във хладилника за 2-3 часа. Изваждат се и оставяме да се отпуснат, през това време се загрява намазан с мазнина грил тиган.

Печем свинските пържоли от двете страни до готовност. Сервираме с подходяща гарнитура и чаша вино!

Свинските пържоли на грил тиган са много вкусни.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар