Начин на приготвяне
Правят се два отделни крема. Първо се сварява белият крем. Млякото се разделя на две части.
За белия крем:
На огъня се слага тенджерка с 400 мл прясно мляко заедно с 4 с.л. захар да заври, като се бърка да се разтопи захарта. През това време в отделено 100 мл мляко се разтваря нишестето. Две яйца се разбиват с вилица добре и се прибавят към нишестето. Разбърква се и се сипват в сгорещеното прясно мляко заедно с едната ванилия. Бърка се до сгъстяване на крема и се оттегля от огъня. Докато е още горещ, се добавя бучка краве масло към белия крем и се разбърква да се разтопи. Покрива се тенджерата, да не хване кремът коричка.
За кафявия крем:
Останалото прясно мляко - 400 мл, се слага на огъня заедно с 4 с.л. захар да се сгорещи. Добавя се пудингът, разтворен със 100 мл отделено мляко и едно пакетче ванилена захар. Бърка, се докато се сгъсти.
Още топъл, кремът се разпределя в чаши, като във всяка чаша се сипва първо от кафявия крем, после бял крем и накрая останалият кафяв крем.
Украсете готовия крем с шоколадови дражета, филирани бадеми, предварително леко запечени.