Юфка с леща

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39836335
12/04/2017
"Интересна комбинация, което впечатлява. И е подходяща за вегани "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо528
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се залива с 5 ч.ч. вода и се сварява.

Преди да е напълно готова, се прибавя юфката. Вари се докато цялата вода е поета.

Посолява се и се поръсва с чубрица и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар