Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Юфка с леща

Юфка с леща

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Юфка с леща
Снимка: Рая Андонова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Интересна комбинация, което впечатлява. И е подходяща за вегани"

Необходими Продукти

  • леща - 1 ч.ч.
  • юфка - 1 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • олио
  • чубрица
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се залива с 5 ч.ч. вода и се сварява.

Преди да е напълно готова, се прибавя юфката. Вари се докато цялата вода е поета.

Посолява се и се поръсва с чубрица и ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: