Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал без пържене

Паниран кашкавал без пържене

Паниран кашкавал без пържене
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
5
"Едно намигване и имате вкусен паниран кашкавал без пържене"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 200 г
  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • корнфлейкс - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този паниран кашкавал без пържене нарежете кашкавала на парчета.

Счупете яйцето в чиния и го разбийте с вилица.

Оваляйте кашкавала в брашно, а след това в яйцето.

Натрошете корнфлейкса на дребни парчета, но не го правете на прах.

Оваляйте след това кашкавала в него. Подредете в керамична купичка подходяща за фурна и печете панирания кашкавал на 200 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: