Начин на приготвяне
Нарязваме кашкавала на парчета с дебелина около 1.5 см и ги прибираме във фризера за 1 час.
Разбиваме яйцата с вилица.
Сипваме брашното в дълбока чиния и добавяме солта, а водата наливаме в широка купа.
Пускаме фритюрника да загрее.
Изваждаме парчетата кашкавал от фризера и ги потапяме първо във водата, след това овалваме в брашно и изтупваме.
Потапяме в разбитите яйца и подреждаме в кошницата на фритюрника, като трябва да се нареди само един ред кашкавал.
Пържим кашкавала пане до златисто.
Изваждаме готовия паниран кашкавал върху хартия, за да се отцеди мазнината.
Прехвърляме панирания кашкавал във фритюрник в подходяща чиния и сервираме веднага.