Салата от нахут

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
03/05/2012
"Правим салата, изстудяваме водка и бяло вино, въобще днес сме много заети "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 809
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете нахута от предната вечер във вода. На следващия ден сменете вода и сложете да се свари, докато омекне напълно. По желание махнете люспите.

Смесете нахута в купа с нарязаните ситно домати, целите, обезкостени маслини и магданоза.

Объркайте всичко с подправките, оцета и зехтина. Поднесете салатата, като отгоре сложите 2-3 малки филета сьомга и украсите с пресен босилек.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 10
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар