Панирано филе с плънка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Панирано филе с плънка2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Как се получава така, че най-вкусните неща са панирани или пържени?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - бон филе 4 бр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • гъби - 100 гр.
  • кисели краставички - 2 бр.
  • бекон - 100 гр.
  • брашно - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква леко на тънко, поръсваме със сол и черен пипер.

В едната половина на филето се редят едно върху друго на тънко нарязан кашкавал, бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и пак кашкавал.

Празната част на филето се прехлупва и краищата се начукват леко за да залепнат като шницели.

Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: